Автомобилна компютърна диагностика

Регулярният диагностичен тест може да ви спаси от скъпи ремонти:

Годишните прегледи при Вашия лекар Ви държат в добро здраве, нали? Е, същото важи и за вашите автомобили – редовните диагностични тестове могат да открият проблеми с вашия автомобил, преди да са се превърнали в скъпи ремонти или, още по-лошото, да ви оставят на пътя след повреда. И макар много хора да смятат, че диагностичните тестове са необходими само когато светлината на таблото за проверка се появи Компютърна диагностика Check Engine | Diaguna.bg, то знайте, че има много предимства в предприемането на проактивен подход към поддръжката на автомобила. Ето защо:

Какво представлява компютърната диагностика?

От всички технологични постижения в автомобилния сектор в продължение на десетилетия, една от най-полезни за потребителите и автомобилостроителите, е компютаризацията на компонентите на автомобила. Използвайки специализиран софтуер и компютър, диагностичните инструменти на автомобила бързо и точно насочват към проблемни области в двигателя на автомобила или навсякъде другаде, благодарение на вградените процесори, микрочипове и сензори. Ето и пример за някои от системите на автомобила, които можем да тестваме за вас:

Какви са предимствата на Авто Компютърната Диагностика от Diaguna.bg?

Ние, от Diaguna.bg, разполагаме със скъпа диагностична апаратура Autel MaxiSYS Elite. За вас можем да извършим проверка на Двигател и прилежащите му системи и модули; Имобилайзер и заключващи системи; Климат контрол; Скоростни кутии – автоматични и ръчни; SRS AirBAG, ABS, TSC, ASR, ESP и много други.

За нас няма скрито-покрито!

Професионална диагностична апаратура Autel

А ЦЕНИТЕ НИ СА КАКТО СЛЕДВА:

Компютърна диагностика на Автомобили

30 лв.

( при посещение на адрес на клиента +10 лв. )

Четене на грешки от всички модули
Преглед на живи данни в реално време
Изтриване на грешки и повторна проверка
Изготвяне на документен отчет за диагностиката по E-m@il

Компютърна диагностика на камиони

60 лв.

( при посещение на адрес на клиента +10 лв. )

Четене на грешки от всички модули
Преглед на живи данни в реално време
Изтриване на грешки и повторна проверка
Изготвяне на документен отчет за диагностиката по E-m@il
  • Цените са валидни за София-град. За посещение извън околовръстното цената се договоря допълнително!
Често Задавани Въпроси:

Не е нужно да чакате лампата Check Engine да светне, за да направите диагностичен тест на автомобила. Ако чуете или усетите нещо „странно“, нашият професионален диагностик може да използва компютърната диагностика, за да открие отрано проблема. Въпреки това, Diaguna.bg препоръчва диагностична проверка най-малко веднъж годишно, което може да разкрие малки проблеми, които не могат да се видят или чуят (и това няма да задейства лампата на двигателя).

Диагностичните тестове също са полезен инструмент при оглед при покупка на употребявана кола. И частните продавачи, и дилърите (джамбазите) на автомобили трябва да се съгласят с проверка от специалист, преди да се ангажирате с покупката на автомобила. Ако не желаят, това е сигурен знак, че трябва да се откажете от сделката!

Полезни Статии: